Waarom babyknuffels het perfecte cadeau zijn

babyknuffels

Waarom babyknuffels het perfecte cadeau zijn

Met babyknuffels als cadeau zit je altijd goed. Voor baby’s en kleine kinderen is een knuffel altijd een leuke aanwinst. De kleintjes kunnen er van alles mee doen. Van knuffelen of er lekker tegenaan kruipen als ze heel klein zijn tot ermee spelen en ze als maatje overal mee naartoe nemen. En het leuke is, je kunt er nooit genoeg van hebben. Er is altijd plek voor een extra exemplaar. Past het beestje niet meer in de box of in bed, dan kun je hem nog altijd voor de sier op een kast zetten. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van een teddybeer als het perfecte cadeau. Dat scheelt een hoop speurwerk naar een leuke attentie voor een klein kind.

Geef een vriendje cadeau 

Met babyknuffels geef je een vriendje cadeau. Kinderen houden van zachte pluche beesten. Ze raken al snel gehecht aan een nieuw exemplaar en kunnen eindeloos kletsen en spelen met hun nieuwe vriendje. Dat geeft een baby vertrouwen en geborgenheid. Waarschijnlijk heb je zelf ook nog mooie herinneringen aan je favoriete knuffelbeer. Veel mensen nemen de beer hun leven met zich mee. Je geeft een blijvend cadeau dat met de baby meegroeit. Of je nu gaat voor een klein knuffeldoekje of een levensgroot exemplaar. Je geeft een kindje meer dan zomaar een presentje.

Babyknuffels geven veiligheid en vertrouwen

Met babyknuffels geef je een kleintje een veilige haven en een manier om zich veilig en vertrouwd te voelen in elke omgeving. Als je zelf kinderen hebt, dan kun je je nog wel herinneren dat je kleintje en zijn/haar pluchen vriendje onafscheidelijk waren. En dat dat vriendje overal mee naartoe ging. Zowel bij spannende als leuke activiteiten geeft een knuffel je kind de ruimte om zich goed te voelen en elke situatie te willen ontdekken. Er zijn heel veel verschillende modellen te vinden die passen bij verschillende leeftijdsfasen. Kies een model zonder onderdelen die los kunnen schieten voor een baby. Als het kind wat groter is kun je een exemplaar kiezen dat wat meer opsmuk heeft. Ook kun je kiezen voor felle kleuren om het kindje uit te dagen om op ontdekkingstocht te gaan of juist voor neutrale rustige kleuren die het kleintje helpen om te ontspannen.

Er kan altijd een knuffel bij

Van babyknuffels heb je er nooit genoeg. Je kunt ze gebruiken voor in de box, als vriendjes voor in bed en je kunt er een babykamer mee opfleuren. Daarnaast kun je ze gebruiken als speeltje voor in de baby wagen of buggy of voor in de auto zodat je kleintje zich niet gaat vervelen. Je kunt ze makkelijk meenemen en de meeste exemplaren kun je wassen als ze vies zijn geworden. Als je een knuffel mee op reis neemt, let er dan op dat je kindje hem goed vasthoudt en check af en toe of het poppetje er nog is. Kinderen kunnen heel verdrietig zijn als ze hun stoffen maatje kwijt zijn. Soms kan het handig zijn om een tweede identiek exemplaar achter de hand te hebben. Dat kan een hoop tranen voorkomen.

Deel dit artikel