Winterjassen trends 2022-2023

winterjassen trends

Winterjassen trends 2022-2023

Je wilt er misschien nog helemaal niet aandenken, maar toch is het handig om alvast stil te gaan staan bij het vinden van een winterjas. Ook al zijn onze winters de laatste jaren wat milder geworden. Is het hebben van een goede en passende jas zeker geen overbodige luxe wat ons betreft. Maar waar moet je opletten? En wat zijn de winterjassen trends? En waar moet je opletten in je zoektocht naar een nieuwe winterjas?

In dit artikel gaan wij alle vragen zó goed mogelijk beantwoorden, waardoor jij binnen ‘no time’ een nieuwe jas kunt scoren.

Hieronder lees je er meer over:

Winterjassen trends? Hierop moet je letten in je zoektocht naar een nieuwe jas

Het is allemaal leuk en aardig, die winterjassen trends. Het is ook erg belangrijk om te weten waar een goede jas aan moet voldoen. Koop je bijvoorbeeld: een jas voor een scholier? Dan moet je niet een te korte winterjas aanschaffen, aangezien de wind er anders onderdoor kan komen. Echter, is een lange, een driekwarte, of een jas met veel zakken. Zeker aan te bevelen, zo is degene die fietst altijd op de kou voorbereid. En dit geldt eveneens voor een onverwachtse regenbui, of misschien wel winterse neerslag.

Of ben je zelf meer een buitenmens? Dan dient een winterjas, uiteraard wel warm te zijn en bovendien erg functioneel. Je wilt er immers wel goed in kunnen bewegen. En je moet genoeg opbergruimte hebben voor spulletjes, zoals je muts, handschoenen, portemonnee, etc. Waardoor je alles bij de hand hebt wanneer je voor een winterse boswandeling kiest. En vergeet niet de dubbele sluiting dit beschermt je tegen regen en koude wind.

Werk je bijvoorbeeld veel buiten? Dan moet je juist winterjassen trends in de gaten, die gericht zijn op lange, maar bovendien bewegingsvrije jassen. Zodat er alsnog kan worden gewerkt in deze jassen. En daarnaast mag het ook wel een zakelijke uitstraling hebben.

Welke jas je ook kiest? Het is belangrijk om goed te kijken waarvoor je een jas wilt gaan gebruiken. Het moet namelijk wel passen bij jouw levensstijl

winterjassen trends

De winterjassen trends van dit jaar!

Eén van de grootste winterjassen trends van dit jaar gaat naar verwachting een jas worden van gemaakt van schapenvacht. Dit is lekker zacht en bovendien erg isolerend, waardoor warmte goed vastgehouden kan worden. Wat ons betreft: ideaal wanneer je een koukleum bent. En je kunt daardoor, ook nog eens een soort vintage look creëren.

Een andere trend, die eraan zit te komen, is de chocoladebruine jas. Waar eerder de kameelachtige kleur een trend was. Gaan we nu dus over naar andere tinten bruin, dus wil je er trendy bij lopen? Kies dan eens voor een warme bruine kleur. En het is, ook nog eens beter te combineren dan de kleur zwart. Enige tip hierin is: meng geen koele kleuren met warme kleuren dit geeft namelijk een vreemd effect. En zeker af te raden als je het ons vraagt.

Andere winterjassen trends, die benoemen zeker waard zijn, is bijvoorbeeld: de oldskool trenchcoat, of toch de klassieke cape jas. Verder, is het ook heel erg in om deze winter een maxiwinterjas te dragen, waar maxijurken in de zomer door menig dame wordt gedragen. Is het nu de hoogste tijd voor een winterjas!

winterjassen trends

Wij wensen je veel succes met het vinden van en passende winterjas!

Deel dit artikel