Waarom Happy Socks kopen?

Happy Sogs

Waarom Happy Socks kopen?

Je hebt besloten om weer nieuwe sokken te gaan kopen. Je hebt immers gaten zitten in je versleten sportsokken, maar waarom zou je niet eens kies voor de zogeheten: Happy Socks. Wat mag je hiervan verwachten? En bieden ze genoeg kwaliteit? En zijn ze tegen een voordelige prijs aan te schaffen? In deze blog gaan wij ons best doen om jou zo goed mogelijk in je antwoorden te voorzien.

Meer weten? Dat lees je hieronder:

Wat zijn Happy Socks?

Happy Socks zijn om te beginnen vrolijke, kleurrijke, patroonrijke sokken, die door veel mensen wereldwijd wordt gedragen, waaronder ook door vele beroemdheden over de hele wereld. Je kunt ze, dan ook in bijna alle kleuren van de regenboog vinden. In het zonlicht kan het ook wel eens voorkomen, dat de sok helemaal tot leven komt. Net of het door een kunstenaar. Je kunt ze dan ook vele sites vinden om te vergelijken, of misschien zelf te komen. Kies eens voor een platform, zoals: sogs.nl. Hier kun je alles te weten komen, over deze zéér fleurige sokken.

In de afgelopen jaren, is deze trend, dan ook overgewaaid vanuit de Verenigde-Staten waar een informele bedrijfscultuur erg wordt gestimuleerd, waaronder het dragen van deze sokken een statement zou moeten maken.

Waarom Happy Socks gedragen?

Veel mensen kiezen toch wel voor Happy Socks, omdat ze dus zo kleurrijk zijn en je misschien wel grijze werkdag toch een beetje kunnen opbeuren en opfleuren. Want wees eerlijk: hoe vaak hoor jij een compliment over de standaard witte-sportsok? Ik denk vrijwel nooit: misschien hangt het ook wel een beetje af van het publiek en de mensen waar je mee omgaat, uiteraard.

Daarnaast, is het dragen van deze sokken door veel mensen, ook een statement. Dat de bedrijfscultuur vaak best wel een tikkeltje minder formeel mag zijn. En dat is nou hetgeen wat ook veel mensen over de streep trekt in het aanschaffen van deze vrolijke soort sokken. Daarnaast, is de kwaliteit van deze sokken gezien de prijs goed te noemen. Je betaalt namelijk wel iets meer, dan voor je standaard sok.

Wellicht, is het ook af te leiden aan het merk waar je voor betaald, want er worden door de fabrikant jaarlijks vele miljoenen in het marketingbudget gestoken. Alleen maakt, dat niet weg waarom je geen Happy shock zou aanschaffen?

Dus durf jij je zelf helemaal te uiten met deze soort sokken? Of kies je toch liever voor een doorsnee sportsok?

Deel dit artikel