3 TRENDING WESTERN BOOTS IN DE LENTE

western boots

3 TRENDING WESTERN BOOTS IN DE LENTE

Cowboy laarzen zijn de laarzen van deze tijd! Deze western dames schoenen zijn niet alleen stijlvol maar ook super veelzijdig. Combineer ze met een spijkerbroek en een blouse voor een casual western look of draag ze onder een maxi-jurk voor een bohemian touch. Hou je van een opvallend look? Shop dan onze cowboy laarzen in alle kleurcombinaties! Ga voor een opvallend paar western boots om je outfit echt te laten knallen! Met cowboy laarzen zijn de outfitmogelijkheden eindeloos. In deze blog nemen we je mee met de 3 trending western boots van dit seizoen. Van klassiekers tot uitgesproken modellen, en van laag tot hoog; je leest het in de blog! Get inspired.

DE KLASSIEKERS: LEREN & SUÈDE WESTERN BOOTS

De klassieke cowboy laarzen mogen uiteraard niet ontbreken in de nieuwste collectie van Manfield. De suède hoge cowboy laarzen en de leren hoge cowboy laarzen zorgen voor een klassieke western look. Combineer deze cowboy laarzen met een leren broek en een blouse voor een edgy look.

Ga voor een classy outfit met een midi-rok en een coltrui of ga voor een casual outfit met een spijkerbroek en een oversized sweater. Van klassiek zwart tot opvallend rood; Cowboy laarzen maken iedere outfit uniek.

Naast hoge cowboylaarzen zijn ook de lage western boots trending in het nieuwe seizoen. De lage suède cowboylaarsjes met hak zorgen voor een subtiele, vrouwelijke en hippe look. De lage leren cowboylaarsjes zorgen voor nét weer een wat jongere uitstraling in de outfit. Combineer ze met een momjeans met gerafelde onderkant of draag ze onder een maxi jurk.

METALLIC COWBOYLAARZEN

Wil je gaan voor nét dat beetje extra in je outfit? Bekijk dan eens onze metallic cowboylaarzen. De metallic cowboylaarzen zijn helemaal trending in het nieuwe seizoen. Een echte must-have voor speciale gelegenheden in een comfortabel én vrouwelijk jasje. De metallic cowboylaarzen zijn beschikbaar in roze, groen, goud en zilver. Perfect bij elke outfit!

Bekijk onze nieuwe collectie trendy western boots op www.manfield.com!

Deel dit artikel