Copenhagen Studio’s een hip schoenenmerk voor iedereen

Copenhagen Studio’s een hip schoenenmerk voor iedereen

Ben je op zoek naar een hip schoenenmerk, dan moet je zeker eens kijken naar de schoenen van Copenhagen Studios. Deze schoenen staan bekend om hun minimalistische stijl, maar ook hun fantastische draagcomfort. Wanneer je kijkt naar het logo van Copenhagen Studios zie je een heel klein fietsje. Denen fietsen graag en daarom is er voor dit subtiele logo gekozen om in de schoenen te verwerken. Toch is Copenhagen geen Deens maar een Duits merk. Het hoofdkantoor van Copenhagen Studio’s is gevestigd in Duitsland, maar de designstudio in Denemarken. De inspiratie die nodig is voor het schoenenmerk wordt vooral opgedaan in Kopenhagen. De schoenen worden ontworpen in Denemarken en daarna vindt de productie plaats in Europa.

Het ontstaan van het merk Copenhagen Studio’s

Copenhagen Studio’s bestaat sinds 2016 en is een Scandinavisch schoenenmerk dat op is gericht door twee broers. De broers Johannes en Julian Rellecke zijn een tweeling en hebben al eens eerder een bedrijf samen gehad. Dit ging om tassen, maar na dit succes waren ze toe aan een nieuwe uitdaging. Zo vonden ze samen de passie voor schoenen en door hun goede band samen kunnen ze goed samenwerken. Zo is Johannes de manager van het bedrijf en doet de marketing en houdt Julian zich bezig met de creatieve kant. Met zijn creatieve brein houdt hij zich vooral bezig met de nieuwe trends en het proces van verschillende designs. Ondanks dat het merk nog helemaal nog niet zolang bestaat, heeft deze al wel een grote naam opgebouwd in de schoenenwereld.

Duurzaam en betaalbaar

Bij het produceren van deze schoenen wordt er veel suède en nubuck leer gebruikt. Voor deze schoenen worden alleen de beste materialen gebruikt zodat je schoenen van goede kwaliteit koopt. Ondanks de duurzame materialen zijn de schoenen van Copenhagen Studio’s zeker betaalbaar. En dat voor schoenen die ook nog eens handgemaakt worden. Een leuk weetje is dat Copenhagen een campagne is begonnen met UNICEF. Het merk Copenhagen Studio’s vindt het belangrijk dat elk persoon een eerlijke kans krijgt op deze wereld.

Groot assortiment aan schoenen

Ondanks dat Copenhagen Studio’s bekend is geworden door de Copenhagen laarzen heeft dit merk een groot assortiment aan schoenen in veel verschillende stijlen. Zo is er voor iedereen wel wat te vinden. Schoenen met basic effen kleuren tot opvallende schoenen met veel details en prints. Naast laarzen en boots heeft dit merk ook herenschoenen en sneakers.

 

Deel dit artikel